Lundkvist Agentur AB är generalagent för några av de marknadsledande varumärkena inom beredskap, solcellsprodukter, energispar och miljösmarta produkter för hem och outdoor. Vår specialitet är klimatsmarta produkter som drivs av solenergi, handkraft eller vattenkraft samt produkter som hjälper till att bygga en robust och bra beredskap för privatpersoner och företag.

Se samtliga produkter här: 

https://www.powerplus.nl/

https://beredskapskungen.se/

https://www.ecosavers.nl/ 

Powerplus beredskapsprodukter

Powerplus är marknadsledande i Europa när det gäller klimatsmarta produkter för beredskap, hem & fritid. Sortimentet kännetecknas av hög kvalitet, robust design och smarta användningsområden. Produkterna drivs uteslutande av alternativa energikällor som tex solceller, dynamo eller vattenkraft och lämpar sig utmärkt för att bygga ett beredskaps-kit eller fylla en krislåda. 

Powerplus miljösmarta ficklampor, solcellsladdare och LED-lyktor rekommenderas och används av Scouterna. Samtliga produkter har 5 års garanti. Lundkvist Agentur är generalagent för Powerplus & H2O Power i Norden, Senegal och Gambia. 

 

vevradio beredskap

Ecosavers

Ecosavers är en holländsk tillverkare som specialiserat sig på produkter för energibesparing. Lundkvist Agentur är agent för Ecosavers i Sverige och distribuerar bla via konceptet energisparboxen.se. Sortimentet innehåller ett stort urval av LED-lampor, solcellsprodukter, duschtimers och andra smarta uppfinningar som hjälper till att spara el, vatten och värme.

Sundaya

Sundayagruppen är sedan början av 1990-talet en av pionjärerna inom energisnåla solcellsbaserade belysningssystem, framför allt för områden med dåligt eller icke existerande elnät. Koncernens huvudkontor och utvecklingsavdelning är baserade i Singapore.

Lundkvist Agentur är agent för Sundaya i Sverige, Senegal och Gambia. Sundayas sortiment kännetecknas av användarvänliga produkter med hög kvalitet och verkligt bra design.

Läs mer om Sundaya och deras unika solcellsprodukter här: 

www.sundaya.se

Radiator Booster

Radiator Booster är en patenterad energisparande uppfinning som sänker uppvärmningskostnaderna genom att påskynda uppvärmningen i rummet. Energispar i hem och kommersiella fastigheter har blivit ett vanligare sätt att spara pengar och miljö. Radiator Booster säljs idag i tiotusental i bland annat England. Läs mer om hur det fungerar på:

www.radiatorbooster.com